Upeasti remontoidussa talossa kiinnitettiin erityistä huomiota valaistukseen. Villa Vuorentaustan asukkaat ovat tyytyväisiä pitkän remonttiurakan jälkeen siihen, että valaistuksesta tuli kaunis ja monipuolinen. Tiloissa on käytetty monipuolisesti eri valaisimia: uppoasennettavia led-spotteja, pinta-asennettavia led plafondeja, uppoasennettavia led-plafondeja. Olohuoneen valaistuksen kruunaa lisäksi reunoilta alaslasketun katon urassa epäsuorasti valaiseva RGB+CCT lednauha alumiiniproiilissa.

Valojen ohjauksessa käytetään johdollisia kytkimiä ja himmentimiä (Schneider Exxact) sekä LedStoren RGB+CCT led-nauhojen ohjaukseen tarkoitettua kaukosäädintä. Led-nauhassa on siis sekä värit että valkoisen valon värilämpötilan säätömahdollisuus. Lisäksi led-nauha himmenee ja kirkastuu portaattomasti 0-100 %.

Ole meihin yhteydessä, jos kohteen valaistusratkaisut kiinnostavat! Tarkemmat tiedot valaisimista saat esimerkiksi Liisalta myynnistä, tai muilta ledstoreltaisilta!

Olohuoneen valaistuksella saadaan monipuolista tunnelmaa. Valot on ryhmitelty kolmeen ryhmään: pintaplafondit huoneen keskellä, upposptit huoneen reunoilla, led-nauhavalot epäsuorana valona huonetta kiertämässä.

Näkymä olohuoneessa kun pintaplafondit ja uppospotit ovat päällä. Valoissa neutraali sävy, 4 000 Kelviniä.

Olohuoneen led-nauhat säädettynä lämpimän valkoiselle valolle noin 2 500 Kelviniä. Pintaplafondeissa ja uppospoteissa valon sävynä 4 000 Kelviniä

Kodinhoitohuoneen uppoplafondit on asemoitus työtasojen päälle. Kaunis ja tasainen valo on miellyttävä 4 000 Kelvinin sävyisenä.

Uppospotit on asennettu parin metrin välein alaslasketun katon reunoille.

Vaatehuoneessa tyylikästä valaistusta tuovat pintaplafondit, malli Pintaplafondi280. Valon sävy on asetettu 4 000 Kelviniin. Valaisimet ovat himmennettävät.

WC:ssä valopeili tuo kauniin valaistuksen vaaleiden seinäpintojen kautta. Kattoon on lisäksi upotettu Plafondi120 valaisimia tasaisen valon saamiseksi.

LedStore on led-valojen asiantuntija

LedStore on toiminut led-valaistuksen asiantuntijana jo vuodesta 2010. Meillä on oma tuotesuunnittelu, joten tuotteet ovat teknisesti huippuluokkaa. Keskitymme värilämpötilasäädettäviin ja korkean värintoiston valaisimiin. Teemme vuodessa n. 500 valaistussuunnittelua asiakkaidemme kohteisiin, eli olemme hyvin pulssilla nykytarpeista valaistukseen liittyen.

Tarjoamme palveluna mittatilaus led nauhoja, eli kaikkiin tiloihin räätälöidyt omien mittojen mukaiset led-valonauhat alumiiniprofiilissa halutulla ohjaustavalla. Palvelemme myös valaisinasennuksissa pk-seudulla.

Olemme valmiina tukemaan sinua projekteissasi matkan varrella sähköpostitse (myynti@ledstore.fi) ja puhelimitse (045 251 4510). Ole rohkeasti yhteydessä. Voit jakaa vapaasti sosiaalisessa mediassa kuvia omista projekteistasi #ledstorefi IG:ssä ja ledstore.fi FB:ssä. Rakastamme nähdä, miten hienoja juttuja ledeillämme tehdään, ja se auttaa tarjoamaan inspiraatiota niille, jotka eivät ole vielä aivan varmoja lediemme mahtavuudesta! Tiesitkö, että meillä on jo yli 3 500 kuvaa ledeillämme tehdyistä asennuksista galleriassamme!

Linkit led-valojen kuvagallerioihin

Referenssit: Kokonaiset talot joita on ehditty kuvaamaan

Tuotegalleria: Kuvia tuotteista eri asennuspaikoissa

Epäsuora valo: Epäsuoraa valo eri tiloissa

Huonekohtainen: Valo eri huoneissa